Personvern

HÅNDTERING AV PERSONOPPLYSNINGER PÅ STARTUPP.NO

StartUpp Hallingdal/Valdres behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde eller bruker av våre tjenester og produkter.

Vi jobber kontinuerlig med at de opplysningene vi har om deg blir hensiktsmessig og sikkert ivaretatt.

 

Behandling av opplysninger om kunder

Vi tar ikke vare på flere opplysninger enn det som er helt nødvendig for å at du som vår kunde skal få den servicen du kan forvente. Det vil være opplysninger som navn, adresse, epostadresse, telefonnummer, samt opplysninger om produkter og levering av disse. Vi lagrer ingen sensitive personopplysninger, og vi benytter opplysningene kun i vårt kundeforhold til deg.

Opplysningene oppbevares og benyttes så lenge du er med i konkurransen.

Så lenge vi registrerer interesse fra din side, ønsker vi å kunne kontakte deg med relevant informasjon og gode tilbud. Dersom du ikke ønsker å motta dette kan du reservere deg ved å kontakte oss på hallingdal@startupp.no. Våre nyhetsbrev kan du selv avbestille via brevene.

Vi vil oppdatere våre registre ut fra de opplysningene du selv melder inn. Registrene vil i tillegg kunne oppdateres ved hjelp av offentlig tilgjengelige adresseregistre, for eksempel dersom du selv har glemt å oppdatere din informasjon hos oss ved flytting og liknende.

 

Personopplysningenes kvalitet

Det er avgjørende at opplysningene vi har om deg er av god kvalitet. Skulle dine opplysninger endre seg, være feilaktige, irrelevante eller ufullstendige, kan du kontakte oss på hallingdal@startupp.no. Du har rett til å få vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og du kan kreve at dine opplysninger blir endret eller slettet.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Våre nettsider benytter informasjonskapsler i forbindelse med analyseverktøyet Google Analytics og facebook pixel som på et overordnet nivå gir oss informasjon om i hvilket omfang og hvordan nettsidene brukes. Informasjonskapsler kan også bli brukt for å sikre din brukeropplevelse når du er innlogget.

Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler her.

 

Sikkerhet

Enhver registrering og overføring av personopplysninger gjøres via en kryptert forbindelse.

 

Tilbake til startsiden