HAR DU EN GOD IDÈ?

Har du en knallbra idè eller et nytt konsept? Det kan være alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri. Her er det den beste idèen eller produktet, formidlingsevne og potensiale som gjelder! Du får være med på workshop, presentere din idé for en skarp jury og muligheten til å vinne premier med en samlet verdi på kr 100 000,-

ÅRETS IDÈKONKURRANSE I HALLINGDAL 2018

HVEM HAR DEN BESTE IDÈEN?

WORKSHOP

Workshop onsdag 10. oktober på Harahorn i Hemsedal. Det er lav terskel for å være med. Du får god hjelp av veiledere og inspiratorer med bred erfaring,  samt coaching i hvordan du skal fremføre ditt prosjekt best mulig. Vi presenterer også virkemiddelapparatet for gründere – Hallingdal Etablerersenter, Hallingdal Næringshage, Innovasjon Norge og kommunenes egne tilbud.

KONKURRANSE

Konkurranse Fredag 26. oktober (ikke endelig dato, kan endres) i Hallingdal Feriepark i Ål.  En kompetent jury plukker ut tre kandidater som går videre til finalen i oktober. Presentasjonen må holde seg innen 5 minutter, og forklare hvorfor din idè skal vinne! Dette er et åpent arrangement med publikum i salen. Dette blir morro og spennende!

FINALE

Finale 14. november på Hallingdalskonferansen på Vestlia. De tre kandidatene fra konkurransen skal nå få presentere sine prosjekter for  publikum på konferansen, som også er de som bestemmer hvem som har gjort det best!  Her treffer du også potensielle kunder, samarbeidspartnere eller investorer, og kanskje dette er den siste dytten du trenger for å nå ut i verden! I tillegg er du med å konkurrere om attraktive premier!

ETTER Å HA VÆRT MED EN TUR

PÅ DENNE TRE-TRINNSRAKETTEN

HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT,

OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET.

PREMIER

Mange som har vært med i lignende konkurranser sier at den største verdien ligger i det de lærer ved å stå foran større forsamlinger og presentere sin egen idè. Vi tror alle som er med i konkurransen vil ha utbytte av nettopp det! Om du er så heldig av du vinner, vil du foruten heder og ære vinne en pakke med de tjenestene du trenger!

  1. PREMIE – pakke til verdi av 50 000,-
  2. PREMIE – pakke til verdi av 30 000,-
  3. PREMIE – pakke til verdi av 20 000,-

 

PREMIEPAKKER

Du velger selv hvordan du vil bruke premien innenfor forskjellige områder. Trenger du bistand innen profilering, foto og webdesign, kan du velge tjenester fra flinke Halling-leverandører. Du kan også velge andre tjenester i samråd med StartUpp Hallingdal. Vi har med oss Innovasjon Norge og Etablerertjenesten i Hallingdal som rådgir deg videre her.

PÅMELDING & KONTAKT

8 + 11 =

Vi tar personvern på alvor. Les mer om hvordan vi behandler dine personvern opplysninger her.

PÅMELDINGSFRIST
1.OKTOBER 2018

Opptil 15 prosjekter kan være med, men vær rask! Dette blir populært!

Det er gratis å være med i StartUpp Hallingdal.

Epost: hallingdal@startupp.no

Og næringskonsulentene i Hallingdal