HAR DU EN GOD IDÈ?

Sitter du på en knallbra idè eller et helt nytt konsept? Dette kan være innen alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri. Her er det den beste ideen eller produktet som gjelder, samt formidlingsevne og potensialet. Du får være med på workshop og presentere ideen din for en skarp jury. Vinneren av StartUpp Røyken & Hurum går videre til fylkesfinalen, og har muligheter til å vinne premier.

ÅRETS IDÈKONKURRANSE I RØYKEN & HURUM 2019

HVEM HAR DEN BESTE IDÈEN?

WORKSHOP

Workshop 9. oktober kl 16.00 – 19.00 på COLAB – Huset for nyskapning i Slemmestad. Det er lav terskel for å være med, og plass til maks 15 deltagere. Her får du god hjelp av erfarne veiledere og inspiratorer med bred erfaring, samt coaching i hvordan du skal pitche prosjektet ditt på en best mulig måte. Du kommer til å få trening i hvordan du kan å formidle ideen din, noe som kommer godt med på veien videre mot etablert bedrift! Vi presenterer også virkemiddelapparatet for gründere, samt Hurum Næringsråd, Røyken Næringsråd og Etablererveiledningen i Buskerud.

 

KONKURRANSE

Konkurranse tirsdag 15. oktober kl. 18.00 på Den lille scenen, Sekkefabrikken Kulturhus i Slemmestad. En jury kommer til å plukke ut tre kandidater som går videre til delfinalen i Røyken & Hurum. Presentasjonen må være på maks fire minutter, og forklare hvorfor din idé skal vinne! Dette er et åpent arrangement; du kan invitere heiagjengen din i form av venner og bekjente. I tillegg vil andre fra lokalmiljøet og næringslivet være til stede. 

 

FINALE – StartUpp RØYKEN & HURUM

Delfinale 30. oktober i Sekkefabrikken Kulturhus, Slemmestad. De tre kandidatene fra konkurransen skal nå presentere prosjektene sine for publikum, som også er de som bestemmer hvem som gjør det best! Her kommer du til å treffe potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer, samt at det blir flotte premier.

 

FINALE – GRÜNDERUKA DRAMMEN

Vinneren fra den lokale konkurransen møter de andre delfinalistene til den store finalen for Buskerud under Gründeruka onsdag 13. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer Buskeruds beste Pitch.

Premiering:

Vinneren av Start Upp Buskerud får som premie: Kr 30 000,- til utvikling av ide/foretak og et tilpasset 2-dagers kompetanseprogram i Oslo skreddersydd av DNB. Vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor bl.a. Oppstartslosene, Innovasjonsgarasjen og Digital House er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer.

Praktisk info:

Dato: 13. november 2019
Tid: 14:00 – 17:00, inkludert mingling, gründerstands og pizza.
Sted: DNBs lokaler i Bragernes Torg 11, Drammen
 

ETTER Å HA VÆRT MED EN TUR
I DENNE RAKETTEN
HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT,
OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET.

PÅMELDING & KONTAKT

14 + 1 =

Vi tar personvern på alvor. Les mer om hvordan vi behandler dine personvern opplysninger her.

PÅMELDINGSFRIST
1.OKTOBER 2019

Opptil 15 deltakere kan være med, men vær rask! Her gjelder førstemann til mølla -prinsippet.

Det er gratis å være med i StartUpp Røyken & Hurum.

Epost: rh@startupp.no