HAR DU EN GOD IDÈ?

Vil du være med å lage Buskeruds beste Pitch? Har du en knallbra idé eller et nytt konsept? Det kan være alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri. Her er det formidlingsevne, idé og potensiale, og hvordan dette treffer publikum som gjelder. Du får være med på workshop, presentere din idé for en jury fra næringslivet og konkurrere om premier i lokalfinalen og mulig i fylkesfinalen.

En pitch er en muntlig eller visuell presentasjon av en forretningsidé. Den kjennetegnes av at den er kort, konkret og intens. Den har som formål å vekke interesse fra kunder eller investorer.

ÅRETS PITCHEKONKURRANSE PÅ RINGERIKE 2019

WORKSHOP

Workshop 9. oktober i lokalene til RNF – Næringslivets Hus. Næringslivets Hus, Hønefoss Bru 1B. Det er lav terskel for å være med. Du får god hjelp av veiledere og inspiratorer med bred erfaring, slik at du er godt rustet for konkurransen. Vi arrangerer en ekstra veiledning mandag 14. oktober kl. 1700-2100.

 

DELFINALE – RINGERIKE

17. oktober skal deltakerne konkurrere om en plass i lokalfinalen på Ringerikskonferansen. Tre kandidater stemmes frem av en kompetent jury, samt et utvalgt publikum. Presentasjonen må holde seg innenfor fire minutter, og forklare hva som gjør din idé unik! Dette blir et åpent arrangement med publikum, ta gjerne med deg venner og bekjente som heier deg frem. Andre aktører fra lokalmiljøet og næringslivet vil også inviteres.

 

LOKALFINALE – RINGERIKE

Lokalfinalen går av stabelen på Ringerike Kultursenter, Byscenen – under Ringerikskonferansen 24. oktober. De tre vinnerne fra delfinalen skal her presentere prosjektet sitt for publikum i salen, og det er disse som skal stemme frem den som skal representere Ringerike i fylkesfinalen. I tillegg til premier, kan det hende at du treffer potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer – kanskje dette er den siste dytten du trenger for å nå ut i verden?!

 

FINALE – GRÜNDERUKA DRAMMEN

Vinneren fra den lokale konkurransen møter de andre delfinalistene til den store finalen for Buskerud under Gründeruka onsdag 13. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer Buskeruds beste Pitch.

Premiering:

Vinneren av Start Upp Buskerud får som premie: Kr 30 000,- til utvikling av ide/foretak og et tilpasset 2-dagers kompetanseprogram i Oslo skreddersydd av DNB. Vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor bl.a. Oppstartslosene, Innovasjonsgarasjen og Digital House er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer.

Praktisk info:

Dato: 13. november 2019
Tid: 14:00 – 17:00, inkludert mingling, gründerstands og pizza.
Sted: DNBs lokaler i Bragernes Torg 11, Drammen
 

ETTER Å HA VÆRT MED EN TUR
I DENNE RAKETTEN
HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT,
OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET.

PREMIER

Vi tror alle som er med i konkurransen vil ha utbytte av å stå foran en stor forsamling og presentere sin idé. Og om du er så heldig at du er en av topp tre vil du, foruten heder og ære, få en premie til videreutvikling av din bedrift!

  • 1. PREMIE 30 000,-
  • 10 000,- til hver av de andre finalistene.

 

Merk deg disse datoene og meld deg på!

  • 09. oktober – Workshop
  • 14. oktober – Workshop
  • 17. oktober – Delfinale
  • 24. oktober – Lokal finale
  • 13. november – Fylkesfinale

PÅMELDING & KONTAKT

15 + 12 =

Vi tar personvern på alvor. Les mer om hvordan vi behandler dine personvern opplysninger her.

PÅMELDINGSFRIST
30. SEPTEMBER 2019

Opptil 15 prosjekter kan være med, men vær rask! Dette blir populært!

Det er gratis å være med i StartUpp Ringerike.

Epost: ringerike@startupp.no