HAR DU EN GOD IDÈ?

Har du en spennende idé eller et nytt konsept? Det kan være et produkt, lokalmat, opplevelser, design og industri. Her er det den beste idéen eller produktet, formidlingsevne og potensiale som gjelder! Du får være med på workshop, samt presentere din idé for en utvalgt jury. Du får muligheten til å komme videre til fylkesfinale som holdes i Drammen, med attraktive premier.

En pitch er en muntlig eller visuell presentasjon av en forretningsidé. Den kjennetegnes av at den er kort, konkret og intens. Den har som formål å vekke interesse fra kunder eller investorer.

ÅRETS PITCHEKONKURRANSE I KONGSBERGREGIONEN 2019

WORKSHOP

Det er Workshop 8. oktober i Kongsberg. Vi ønsker å få med deltagere fra Kongsberg, Flesberg, Veggli, Nore og Uvdal. Det er lav terskel for å være med. Du får god hjelp av veiledere og inspiratorer med bred erfaring, samt coaching i hvordan du skal fremføre (pitche) ditt prosjekt best mulig. Dette er et unikt tilbud til deg som ønsker å lære å formidle budskapet ditt. Du kan vinne Det er kun 15 plasser som får være med på denne spennende reisen.

 

LOKALFINALE – KONGSBERGREGIONEN

Finalen 24. oktober arrangeres på Kongsberg trekkspillklubb. Alle kandidatene som var på workshop skal nå få presentere sine prosjekter for publikum. Dette blir et åpent arrangement med publikum, ta gjerne med deg venner og bekjente som heier deg frem. Andre aktører fra lokalmiljøet og næringslivet vil også inviteres. Publikum og dommere er de som bestemmer hvem som har gjort det best! Her treffer du også mulige kunder, samarbeidspartnere eller investorer, samt at det blir flotte premier.

 

FINALE – GRÜNDERUKA DRAMMEN

Vinneren fra den lokale konkurransen møter de andre delfinalistene til den store finalen for Buskerud under Gründeruka onsdag 13. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer Buskeruds beste Pitch.

Premiering:

Vinneren av Start Upp Buskerud får som premie: Kr 30 000,- til utvikling av ide/foretak og et tilpasset 2-dagers kompetanseprogram i Oslo skreddersydd av DNB. Vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor bl.a. Oppstartslosene, Innovasjonsgarasjen og Digital House er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer.

Praktisk info:

Dato: 13. november 2019
Tid: 14:00 – 17:00, inkludert mingling, gründerstands og pizza.
Sted: DNBs lokaler i Bragernes Torg 11, Drammen
 

ETTER Å HA VÆRT MED EN TUR
I DENNE RAKETTEN
HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT,
OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET.

Merk deg disse datoene og meld deg på!

  • 08 oktober – Workshop
  • 24. oktober – Lokal finale
  • 13. november – Fylkesfinale

PÅMELDING & KONTAKT

8 + 10 =

Vi tar personvern på alvor. Les mer om hvordan vi behandler dine personvern opplysninger her.

PÅMELDINGSFRIST
30. SEPTEMBER 2019

Opptil 15 deltakere kan være med, men vær rask! Her gjelder førstemann til mølla – prinsippet.

Det er gratis å være med i StartUpp Kongsbergregionen.

Epost: kongsberg@startupp.no