HAR DU EN GOD IDÈ?

Sitter du på en knallbra idè eller et helt nytt konsept? Dette kan være innen alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri. Her er det den beste ideen eller produktet som gjelder, samt formidlingsevne og potensialet. Du får være med på workshop og presentere ideen din for en skarp jury. I tillegg har du muligheten til å vinne premier med en samlet verdi på 100 000,-. Vinneren av StartUpp Hallingdal går videre til fylkesfinalen.

ÅRETS IDÈKONKURRANSE I HALLINGDAL 2019

HVEM HAR DEN BESTE IDÈEN?

WORKSHOP

Workshop 7. oktober på Harahorn i Hemsedal. Det er lav terskel for å være med. Her får du god hjelp av veiledere og inspiratorer med bred erfaring, samt coaching i hvordan du skal presentere prosjektet ditt på en best mulig måte. Du kommer til å få trening i hvordan du kan å formidle ideen din, noe som kommer godt med på veien videre mot etablert bedrift! Vi presenterer også virkemiddelapparatet for gründere. Vi har plass til maks 15 deltagere. Førstemann til mølla! 

 

KONKURRANSE 

Konkurranse 23. oktober På Hjørnet på Nesbyen. En kompetent jury skal her plukke ut tre kandidater som går videre til finalen i Hallingdal. Presentasjonen må være på maks fire minutter, og forklare hvorfor din idè skal vinne! Dette er et åpent arrangement med publikum i salen. 

 

FINALE – StartUpp HALLINGDAL 

Finalen for StartUpp Hallingdal er den 1. November på Hallingting. De tre finalistene skal nå presentere prosjektene sine for Hallingtinget, som kårer en vinner. Vinneren går videre til fylkesfinalen i StartUpp Buskerud. 

 

FINALE – GRÜNDERUKA DRAMMEN

Vinneren fra den lokale konkurransen møter de andre delfinalistene til den store finalen for Buskerud under Gründeruka onsdag 13. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer Buskeruds beste Pitch.

Premiering:

Vinneren av Start Upp Buskerud får som premie: Kr 30 000,- til utvikling av ide/foretak og et tilpasset 2-dagers kompetanseprogram i Oslo skreddersydd av DNB. Vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor bl.a. Oppstartslosene, Innovasjonsgarasjen og Digital House er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer.

Praktisk info:

Dato: 13. november 2019
Tid: 14:00 – 17:00, inkludert mingling, gründerstands og pizza.
Sted: DNBs lokaler i Bragernes Torg 11, Drammen  

ETTER Å HA VÆRT MED EN TUR
I DENNE RAKETTEN
HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT,
OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET.

PREMIER

De som har vært med på lignende konkurranser tidligere, forteller at den aller største verdien ligger i det å stå foran en stor forsamling og presentere sin egen idè. Dette er noe alle som er med i konkurransen vil ha utbytte av. Og om du skulle være så heldig å vinne, ligger følgende i premiepotten: 

  1. PREMIE – pakke til verdi av 50 000,-
  2. PREMIE – pakke til verdi av 30 000,-
  3. PREMIE – pakke til verdi av 20 000,-

 +  premiemuligheter for vinneren i fylkesfinalen

PREMIEPAKKER

Du kan bruke premien på tjenester fra ulike hallingleverandører, innen profilering, foto og webdesign. Det er også mulig å velge andre tjenester i samråd med StartUpp Hallingdal. Vi har med oss Innovasjon Norge og Etablerertjenesten i Hallingdal som rådgir deg videre.

PÅMELDING & KONTAKT

3 + 2 =

Vi tar personvern på alvor. Les mer om hvordan vi behandler dine personvern opplysninger her.

PÅMELDINGSFRIST
1.OKTOBER 2019

Opptil 15 prosjekter kan være med, men vær rask – dette blir populært!

Det er gratis å være med i StartUpp Hallingdal.

Epost: hallingdal@startupp.no

Kommuner og næringskonsulentene i Hallingdal