HAR DU EN GOD IDÈ?

Har du en knallbra idè eller et nytt konsept? Det kan være alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri. Her er det den beste idèen eller produktet, formidlingsevne og potensiale som gjelder! Du får være med på workshop, presentere din idé for en skarp jury og muligheten til å komme videre til fylkesfinale i Drammen hvor det er attraktive premier.

ÅRETS IDÈKONKURRANSE I DRAMMENSREGIONEN 2019
HVEM HAR DEN BESTE IDÈEN?

WORKSHOP

Workshop på Næringslivets dag 10. oktober kl 9-13 på Union Scene – Multisal 1, Drammen.
Det er lav terskel for å være med, og plass til maks 15 deltagere. Her får du god hjelp av erfarne veiledere og inspiratorer med bred erfaring, samt coaching i hvordan du skal pitche prosjektet ditt på en best mulig måte.

Treningen du får i hvordan du kan formidle ideen din, er en unik hjelp til deg for å nå frem i kommunikasjonen til f.eks. potensielle kunder, banken, investorer, samarbeidspartnere, leverandører eller andre

 

KONKURRANSE

Intern konkurranse 17. oktober kl. 9-12 hos DNB Drammen. Du som har deltatt på workshop vil nå gå videre til en intern konkurranse og pitche foran en jury. Presentasjonen må være på maks fem minutter. Her er det viktig å få frem hvorfor din idé skal vinne! Juryen kommer til å plukke ut fem kandidater som går videre til delfinalen i Drammen.

 

DELFINALE – StartUpp DRAMMENSREGIONEN

Delfinale 30. oktober på Gründerhuset, Nedre Storgate 37, Drammen kl. 17.00-19.30
De 5 kandidatene fra konkurransen skal nå presentere prosjektene sine for en jury og for publikum! Dette er et åpent arrangement hvor alle kan komme. Du må gjerne invitere heia- gjengen din i form av venner og bekjente. Her kan du treffe potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer. Det er premier til de tre toppkandidatene

  • 1. Premie – verdi av 5 000,-
  • 2. Premie – verdi av 2 000,-
  • 3. Premie – verdi av 1 000,-

 

FINALE – GRÜNDERUKA DRAMMEN

Vinneren fra den lokale konkurransen møter de andre delfinalistene til den store finalen for Buskerud under Gründeruka onsdag 13. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer Buskeruds beste Pitch.

Premiering:

Vinneren av Start Upp Buskerud får som premie: Kr 30 000,- til utvikling av ide/foretak og et tilpasset 2-dagers kompetanseprogram i Oslo skreddersydd av DNB. Vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor bl.a. Oppstartslosene, Innovasjonsgarasjen og Digital House er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer.

Praktisk info:

Dato: 13. november 2019
Tid: 14:00 – 17:00, inkludert mingling, gründerstands og pizza.
Sted: DNBs lokaler i Bragernes Torg 11, Drammen
 

ETTER Å HA VÆRT EN TUR I DENNE RAKETTEN, HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET.

PÅMELDING & KONTAKT

15 + 12 =

Vi tar personvern på alvor. Les mer om hvordan vi behandler dine personvern opplysninger her.

PÅMELDINGSFRIST
1.OKTOBER 2019

Opptil 15 deltakere kan være med, men vær rask. Her gjelder førstemann til mølla – prinsippet.

Det er gratis å være med i StartUpp Drammen.

Epost: drammen@startupp.no