HAR DU EN GOD IDÈ?

Har du en knallbra idè eller et nytt konsept? Det kan være alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri. Her er det den beste idèen eller produktet, formidlingsevne og potensiale som gjelder! Du får være med på workshop, presentere din idé for en skarp jury og muligheten til å komme videre til fylkesfinale i Drammen hvor det er attraktive premier.

ÅRETS IDÈKONKURRANSE I DRAMMENSREGIONEN 2019
HVEM HAR DEN BESTE IDÈEN?

WORKSHOP

Workshop 10. oktober i Drammen. Det er lav terskel for å være med. Du får god hjelp av veiledere og inspiratorer med bred erfaring, samt coaching i hvordan du skal fremføre ditt prosjekt best mulig. Dette er et unikt tilbud til deg som ønsker å lære å formidle budskapet ditt. NB – det er kun 15 plasser og «førstemann til mølla» prinsippet som gjelder.

 

FINALE – StartUpp DRAMMEN

Finale for StartUpp Drammen er 30. oktober og arrangeres på Rekord Bar i Drammen. Alle som var på workshopen skal nå få presentere prosjektene sine for publikum, som også er de som bestemmer hvem som har gjort det best. Her kommer du til å treffe potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer.

 

FINALE – StartUpp BUSKERUD 

Samtlige regioner i Buskerud arrangerer StartUpp. Vinnerne av finalen i StartUpp Drammen blir med til den store finalen for Buskerud onsdag 13. november. Med en jury satt sammen av ulike fagfolk, skal prosjektene igjen presenteres og vurderes. Kanskje dette blir den siste dytten du trenger for å nå ut i verden? Her er det alle muligheter for en flying start! 

 

ETTER Å HA VÆRT EN TUR I DENNE RAKETTEN, HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET.

PÅMELDING & KONTAKT

7 + 13 =

Vi tar personvern på alvor. Les mer om hvordan vi behandler dine personvern opplysninger her.

PÅMELDINGSFRIST
1.OKTOBER 2019

Opptil 15 deltakere kan være med, men vær rask. Her gjelder førstemann til mølla – prinsippet.

Det er gratis å være med i StartUpp Drammen.

Epost: drammen@startupp.no